HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Expertises Industriebouw

WIJ GEVEN FLEXIBILITEIT EN ZEKERHEID

En nemen veel werk uit handen

Industriële partners, projectontwikkelaars, (semi-)overheden en andere opdrachtgevers in industriebouw geven wij flexibiliteit en zekerheid. Door de tijdelijke en multidisciplinaire inzet van onze bouwkundige en technische collega’s weten zij dat het proces doorgaat. En het project tot in de puntjes perfect wordt opgeleverd. Bovendien nemen wij opdrachtgevers veel werk uit handen. Denk aan het vergunningstraject, constructie-advies, ontwerp en beheer.

De eerste stappen in het proces

Weet dat wij er dan ook zijn

Net als bij het productieproces zelf worden in de voorbereiding belangrijke stappen gezet. Bouw-, sloop- en milieuvergunningen regelen. Het project constructief en bouwkundig bekijken. De berekeningen elektrotechnisch en werktuigbouwkundig checken. Begrotingen, planningen en tekeningen maken. En het multidisciplinaire team samenstellen dat jouw project realiseert. Ook helemaal aan het begin van het proces zijn wij er.

Het werk gaat door

Daar zorgen wij voor

Voor ons is procesvoortgang net zo belangrijk als voor jou. Daarom begeleiden onze directievoerders het gehele bouwproces. En bewaken onze toezichthouders de kwaliteit van ál het werk – van aannemers én onze professionals op locatie: bijvoorbeeld een Werkvoorbereider of Engineer. Optimale bezetting, maximaal resultaat en iedereen op de hoogte houden. Laat dat maar aan ons over.

Onze expertises

Met onze expertises maken wij van elk complex project een succes

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld