HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Expertises Grond-, weg en waterbouw

FLEXIBEL BOUWEN MET ZEKERHEID

Van voorbereiding tot nazorg

Rijkswaterstaat, gemeenten, adviesbureaus en andere opdrachtgevers kiezen voor ons omdat wij flexibiliteit en zekerheid garanderen. Door de juiste civieltechnische mensen te koppelen aan het project. Maar ook door te adviseren en begeleiden voor, tijdens en na het bouwproces. Aanbesteding- en contractfase. Vergunningen, ontwerpen en berekeningen. Van voorbereiding tot nazorg.

De weg ligt open voor een succesvol project

Wij brengen ook structuur in civieltechnische projecten zelf. Dat begint ver voordat wij ons bezighouden met grond, weg en water. Zo stellen wij een multidisciplinair projectteam samen, geven advies, controleren en maken berekeningen. Verzorgen begrotingen, planningen, tekeningen en vergunningen. Zodat de weg openligt voor een succesvol project.

Wij staan voor optimale bezetting

En gaan voor maximaal resultaat

Onze directievoerders weten als geen ander hoe je complexe infraprojecten aanstuurt. Onze toezichthouders barsten van de ervaring om al werk te beoordelen – ook dat van ónze civieltechnische experts. Wij staan voor optimale bezetting, op elke discipline. Van Werkvoorbereider tot Engineer. Wij gaan voor maximaal resultaat. De complete voortgang bewaken wij. En wij houden iedereen die bij het project betrokken is op de hoogte.

Onze expertises

Met onze expertises maken wij van elk complex project een succes

Contact

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld