HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Expertises BIM Engineering

Wel zo duidelijk

Zo werken wij graag

Complexe projecten in installatietechniek vragen om helderheid. Dankzij BIM hebben opdrachtgevers, architecten, aannemers, installateurs en onze mensen dezelfde informatie binnen handbereik van het technische ontwerp. Denk aan Programma van Eisen, bestek en begroting, berekeningen en tekeningen, rapporten en verslagen. Dat maakt de constructie ijzersterk. En het proces vlekkeloos.

Belangrijk werk vooraf

Voorkomt onaangename verrassingen achteraf

Alle neuzen dezelfde kant op. Alles duidelijk vóór het bouwen van de installatie. Alles gemeten en getest. Alle data die nodig is om te starten, voor alle betrokkenen toegankelijk. En multidisciplinair afgestemd ontworpen, gemodelleerd en berekend. Dit belangrijke werk dat we vooraf doen, voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Installaties die lang meegaan

Daar is het ons om te doen

Installatietechniek geeft belangrijke functies aan een gebouw. En luistert daarom nauw. Onze directievoerders houden alles in de gaten, onze toezichthouders beoordelen het werk van onze mensen en andere experts. En onze BIM Modelleurs en BIM Engineers zorgen voor een volledig, helder en goed getest model. Voor ons dé bodem voor veilige technische installaties die lang moeten meegaan.

Onze expertises

Met onze expertises maken wij van elk complex project een succes

Contact

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.