Home Dit zijn wij Unieke werkwijze

BUILDING THE FUTURE. TOGETHER

De ontwikkelingen in de bouw staan nooit stil. Het gaat snel. Heel snel. Daarom stellen wij onszelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in deze snelle, veranderende wereld?

Wij zijn Velox. Een betrokken organisatie met een ondersteunende, persoonlijke en bovenal unieke werkwijze. Vanaf de oprichting van de onderneming ademt Velox deze kernwaarden. Hoe we dat doen? Ons team met gedreven en gecommitteerde consultants dragen iedere dag deze waarden met passie voor het vak weer uit.

UNIEKE WERKWIJZE

Velox richt zich op vier kerndisciplines; bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde & civiele techniek. Binnen de unieke werkwijze van Velox staan kwaliteit, veiligheid en leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel. Om dit te bereiken stellen wij hoge eisen. Onze consultants zijn altijd op zoek naar talent en beschikken over specialistische kennis om onze professionals op waarde te kunnen schatten. De technische kennis, persoonlijkheid en projectprestaties van onze professionals worden kritisch getoetst.

Daarnaast houden onze consultants doorlopend contact zodat er continu inzicht is in de ontwikkeling, ambitie en prestaties van de door Velox ingezette professionals. Alleen op deze manier blijft alle informatie up-to-date en kan er hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden.

Op deze manier is er over de afgelopen jaren een wisselwerking ontstaan tussen de beste professionals en opdrachtgevers met de meest uitdagende projecten, waarin Velox de verbinder is. We zijn er over uit dat co-creatie, gezamenlijk streven naar de beste kwaliteit, essentieel is om het beste te bereiken in deze constant veranderende wereld. We bieden professionals de meest uitdagende, inspirerende projecten, en onze opdrachtgevers de meest gedreven, ambitieuze professionals.

Wij kijken altijd vooruit. Hierdoor zitten wij voor op de golf van verandering. We spelen actief in op trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied en door onze nieuwsgierige aard houden we onze kennis altijd up-to-date.

JOIN US AND BE PART OF THE CHANGE.

contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Patrick van Breukelen Financieel Administratief Medewerker
Patrick van Breukelen