HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit zijn wij Over ons

STILSTAND IS ACHTERUITGANG

Let's build the future. Together.

De wereld draait steeds sneller – ontwikkelingen en technologieën in de bouw en techniek lijken niet meer bij te benen. Bij Velox staan we juist erg stil bij die snelheid. Sterker nog, daarin vinden wij onze rust. We zien dat de bouwwereld razendsnel innoveert. Van slimme gebouwen tot modulair bouwen. Alles data gedreven en duurzaam. Innovaties zullen altijd blijven komen en wij vinden dat prachtig – want het kan altijd beter. We kiezen er vol overtuiging voor om mee te werken aan de impactvolle vooruitgang die ons allemaal verder gaat helpen. Bouwen, ontwikkelen, leren, reageren, het nét iets beter doen dan voorheen – dat is wat ons drijft.
[

WE ALL WIN TOGETHER

Velox streeft naar een bouwwereld waarin we werken vanuit het besef dat we samen de grootste verandering vorm kunnen geven. Waar we elkaar helpen om het maximale te bereiken. Together is essentieel. Want iedereen die denkt dat 'ie het alleen kan onderschat de ontwikkelingen in ons werk.

WERKEN BIJ VELOX

Met bijna 200 collega’s werken we dagelijks aan de realisatie van gebouwen, technische installaties en infrastructuur van projecten in Nederland. We innoveren en blijven onszelf ontwikkelen. Kom jij ook impact maken binnen ons bedrijf?

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld