Home Dit zijn wij

BUILDING THE FUTURE. TOGETHER

Hoe gaan we met elkaar winnen?

Velox stelt zichzelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, veranderende wereld? Wij vinden dat de ontwikkelingen te hard gaan om ze voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. De projecten te omvangrijk om ze zelf te realiseren. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen. Daarin zien we onze taak onze professionals van alle kennis te voorzien om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden en om de markt waarin wij opereren te laten delen in onze kennis.

UNIEKE WERKWIJZE

Velox richt zich op vier kerndisciplines; bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde & civiele techniek. Binnen de unieke werkwijze van Velox staan kwaliteit, veiligheid en leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel. Om dit te bereiken stellen wij hoge eisen. Onze consultants zijn altijd op zoek naar talent en beschikken over specialistische kennis om onze professionals op waarde te kunnen schatten. De technische kennis, persoonlijkheid en projectprestaties van onze professionals worden kritisch getoetst.

Daarnaast houden onze consultants doorlopend contact zodat er continu inzicht is in de ontwikkeling, ambitie en prestaties van de door Velox ingezette professionals. Alleen op deze manier blijft alle informatie up-to-date en kan er hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden.   

Meet the team

contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Patrick van Breukelen Financieel Administratief Medewerker
Patrick van Breukelen