HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Velox Magazine

Bereik professionals in de bouw en techniek

Of je nu een specifieke of brede doelgroep in de bouw en techniek wilt bereiken, het Velox Magazine is het uitgelezen medium om dit te doen. Twee keer per jaar verschijnen in het print en digitale magazine uitgebreide interviews over projecten en organisaties, indrukwekkende foto- en videoreportages over toonaangevende projecten en verdiepende podcast afleveringen met CEO’s en experts in ons vakgebied.

Wat kan het Velox Magazine voor je betekenen?

Een bijdrage in het Velox Magazine vergroot de zichtbaarheid van jouw organisatie binnen de hele projectketen. Het magazine wordt namelijk persoonlijk overhandigd aan eindgebruikers, projectontwikkelaars, architecten, aannemers, installateurs en adviesbureaus.

Onze redactie stemt met jou het onderwerp van de bijdrage af. Je krijgt dus veel ruimte om het verhaal te vertellen waar op dat moment behoefte voor is. Ook maak je zelf de keuze in welke content vorm (copy, foto, video, podcast) het verhaal tot uiting komt.

Naast zichtbaarheid bouw je met het Velox Magazine aan een sterk imago en werkgeversmerk. En dat is geen overbodige luxe in deze krappe arbeidsmarkt. We helpen je het verhaal van de organisatie te vertellen aan potentiële medewerkers. Deel jullie kennis en expertise middels diverse contentformats bij de juiste doelgroep. Een goed werkgeversmerk is immers een magneet voor de specialisten in de flexibele schil die bij jouw organisatie passen. Dit verhoogt de kans op succes en een goede match tussen het project en de organisatie.
[

BEREIK

Dagelijks weten professionals in de bouw en techniek ons te vinden. Via de website, nieuwsbrieven en social media houden wij de lezers dagelijks op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de bouw.

Wie bereiken we?

Het Velox Magazine is hét magazine binnen de projectketen

Het Velox Magazine wordt zowel in print als digitaal twee keer per jaar verspreid onder architecten, aannemers, eindgebruikers, projectontwikkelaars, gebouweigenaren, installateurs en adviesbureaus. Onze lezers bestaan uit (project)directeuren, (HR) managers, projectmanagers en -leiders, engineers, werkvoorbereiders, BIM-modelleurs en uitvoerders. Wil je als eerste het Velox Magazine ontvangen? Abonneer je dan via onderstaand formulier.
Abonneer je op het Velox Magazine
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contentmarketing

We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet

In het Velox Magazine kunnen verschillende vormen van content worden ingezet, zoals copywriting, audio, foto- en videografie. Velox bied je tevens de mogelijkheid om je boodschap te laten aansluiten op specifieke thema’s. Het voordeel hiervan is dat zo op lange termijn de associatie tussen het thema en jouw merk wordt versterkt. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.
Uitdagingen van Schiphol: de A-pier, verduurzamen en personeelstekorten
Gerard Geurtjens is Project Director van de nieuwe A-pier op Schiphol. Velox spreekt hem over de vertraging die dit project heeft opgelopen, verduurzaming van de luchthaven, werken in geïntegreerde teams én wat IT’ers... 
Future 5: De voorspellingen binnen HRM van Roeland van Laer
In deze editie van het magazine voorspelt Roeland van Laer, schrijver van het boek 'Het einde van HRM', de toekomst van Human Resource Management.
Stadswerf Oostenburg: uitzonderlijk groot en complex
Op Stadswerf Oostenburg in Amsterdam wordt door Van Wijnen momenteel 10 unieke woonblokken met ruim 500 appartementen gebouwd. “Op enig moment hadden we zeven blokken in uitvoering, en...

Velox Magazine

Bekijk hier onze digitale edities

Bereik de juiste mensen in de bouw en techniek

Ontdek wat het Velox Magazine voor jou kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met mij op.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld