HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home De beste vakmensen

Inzicht in iedere professional

Slim ratingsysteem

Gelukkig zeggen we bij Velox niet alleen dat wij de beste professionals hebben. Maar we tonen dat ook aan. Dankzij een slim ratingsysteem bieden we onze klanten alle inzicht en overzicht die ze nodig hebben om onze professionals ook zelf te beoordelen. We zijn daarbij volledig transparant over verleden en heden van iedere professional. Wat zijn de competenties en skills van hem of haar? Wat zijn ervaringen van eerdere projecten en bij andere klanten? Alleen zo kun je als partner onderbouwde keuzes maken over welke Velox-professional(s) in jouw projectteam passen.

Ambities, drijfveren, prestaties, skills

De kwaliteiten van onze professionals kennen we dankzij zorgvuldige meting. Op tal van manieren: ‘hard’ en ‘zacht’. Veel persoonlijke gesprekken, van intakegesprek tot tussentijds gesprek, geven onze consultants een goede indruk van de professional. Van zijn of haar drijfveren, zijn of haar ambities. Projectevaluaties met klanten en referenties van eerdere opdrachten geven juist duidelijkheid over prestaties in het verleden. Eventuele tests en assessments maken ten slotte inzichtelijk wat de competenties en skills van iemand zijn. Dit alles bij elkaar geeft jou als klant een haarscherp beeld van de kwaliteiten van onze professionals. Je zult het met ons eens zijn: onze triple A-professionals zijn inderdaad de beste vakmensen in de markt.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld