Wij zijn Velox

Hét projectbureau die professionals en opdrachtgevers met elkaar verbindt

Binnen de bouw, installatie- en civiele techniek weten wij wanneer de beste professionals beschikbaar zijn en zetten we hen in op de meest toonaangevende projecten binnen de projectketen.

Dit realiseren we door te bouwen aan duurzame relaties met onze professionals en opdrachtgevers. Door een sterke band te creëren en specialist te zijn in de markt. Door regelmatig contact op te nemen, oprechte interesse te tonen, en altijd klaar te staan om te voorzien in behoeften en uitdagingen.

Of we nu wat voor elkaar kunnen betekenen of niet, we blijven graag in contact. Bouwen aan de toekomst doe je namelijk niet alleen. Kennis delen, betrokken zijn en samenwerken zijn essentieel om met elkaar te winnen in deze nieuwe en snel veranderende bouwwereld. Om professionals en opdrachtgevers naar hun grenzen te brengen. Om met talenten te werken waar je op kunt bouwen en die begrijpen dat je het samen moet doen. En daarin staan we niet stil, want we beseffen dat het áltijd beter kan.

Meer weten? Lees snel verder! ▼

Dé projecten van Nederland

Waar wij professionals en opdrachtgevers laten samenkomen

valley amsterdam zuidas

Sluit je aan bij Velox

Waarom? Omdat we bij Velox

...focussen op projectsupport in de bouw, installatie- en civiele techniek;

...discipline gestuurd werken: iedere consultant is verantwoordelijk voor professionals binnen zijn eigen expertise. Hierdoor ontstaan er sterke bindingen tussen de consultant en de professional en worden diensten op maat en van hoge kwaliteit geleverd;

...inzicht hebben in de kwaliteit en beschikbaarheid van professionals;

...ingang hebben op alle toonaangevende projecten van Nederland;

...altijd handelen naar onze  waarden  (vernieuwen, grenzen verleggen, verder helpen, presteren),  cultuur  (gedreven, flexibel, deskundig, vernieuwingsgericht, ambitieus, stimulerend), en  stijl  (uitdagend, ondersteunend, betrokken, delegerend, ontwikkelingsgericht, resultaatgericht).

Onze vakgebieden

Waar we veel kennis van hebben en klanten in kennen

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 uur bereikbaar.